PowerPoint Add-in

Download Sendsteps nu! Gebruik het gratis met groepen tot maximaal 20 personen. De Sendsteps toepassing is een PowerPoint add-in. Voeg gemakkelijk vragen toe aan uw PowerPoint presentatie en u bent klaar voor de dialoog! De reacties van uw publiek verschijnen automatisch in uw presentatie!

Lees de Handleiding

De overzichtelijke handleiding voorziet u met alle informatie om in slechts enkele minuten uw interactieve presentatie op te zetten. Maak uzelf de toepassing eigen en ervaar de kracht van een betrokken publiek!

Bekijk de Tutorial

Leun rustig achterover en bekijk een korte video over het gebruik van de Sendsteps add-in. Is alles duidelijk? U bent nu klaar om uw allereerste interactieve presentatie op te zetten!

Beveiligd Netwerk

Sendsteps software voldoet aan alle veiligheidseisen en kan veilig worden gedownload op iedere computer. Er zijn geen IT beheerrechten vereist. U kunt direct beginnen.

De Add-in in uw stijl

Met Sendsteps kunt u uw huisstijl gemakkelijk integreren in uw presentatie en binnen de response website. Personaliseer de software als ware het uw eigen interactieve toepassing!

10 Interactieve Concepten

Wij hebben 10 verschillende concepten voor u omschreven. Dit zijn 10 verschillende manieren om publieksinteractie met Sendsteps te vergroten. Laat u inspireren door cases van KLM, ABN AMRO en een event met 200 IT studenten! Wanneer u vragen hebt over Sendsteps en de wijze van inzet, belt u ons dan gerust. We denken graag met u mee!

Ter inspiratie: 10 interactieve concepten!

5 Voordelen

Gemakkelijk in PowerPoint

U hoeft zich niet in nieuwe software te verdiepen. Sendsteps is intuïtief en gemakkelijk in het gebruik binnen PowerPoint.

Meteen beginnen!

Waarom wachten? Download de Sendsteps toepassing nu en start uw interactieve presentatie!

Gratis gebruik met kleine groepen

Test het zelf. Sendsteps is altijd gratis te gebruiken voor groepen tot 20 deelnemers.

Flexibel design

Ieder gewenst design of sjabloon is toe te passen op uw PowerPoint presentatie.

Directe inzage in resultaten

Zodra u uw interactieve presentatie heeft afgerond, kunt u de resultaten inzien in uw dashboad en deze downloaden naar Excel om ze te delen met anderen. Leer samen van de feedback van uw publiek!

Bekijk de Tutorial

Publieksinteractie met Sendsteps

Prijzen en Brochure