Sendsteps Licentie

Gebruik Sendsteps waar en wanneer u maar wilt voor een jaarlijkse vaste prijs. Voeg collega’s toe aan de licentie om Sendsteps breed uit te zetten. Zo bent u tijdens iedere interne bijeenkomst verzekerd van publieksinteractie. En om u een vliegde start te geven, is een introductietraining  inbegrepen!

Basic

Alles wat u nodig heeft om van start te gaan. Onbeperkt stemmen en het insturen van berichten met directe toegang tot uw persoonlijke dashboard om waardevolle resultaten van uw presentatie in te zien.

Branded

Alle voordelen van de Basic Licentie, plus een volledig gepersonaliseerde response website [welke te wijzigen is gedurende het jaar] en de complete Sendsteps add-in uw huisstijl!

Corporate

Alle voordelen van de Basic- en Branded Licentie met verhoogde data beveiliging. Dit betekent een beveiligde [HTTPS] verbinding, een exclusieve server, gecodeerde resultaten en meer!
logos-clients

5 Voordelen

Profiteer van Flexibiliteit

Sendsteps geeft u maximale flexibiliteit. U kunt binnen enkele seconden een interactieve presentatie opzetten ongeacht de tijd of de plek. De PowerPoint add-in is 24/7 beschikbaar voor gebruik.

Persoonlijke Introductie Training

Een online training of training op locatie helpt u en uw collega’s om vertrouwd te raken met de Sendsteps toepassing.

Extra Gebruikersaccounts

Voeg extra gebruikersaccounts toe om gebruikers in staat te stellen om de instellingen van hun eigen interactieve presentatie te beheren. Bovendien bent u er zo van verzekerd dat parallelsessies gelijktijdig plaats kunnen vinden.

Zichtbaarheid van uw merk

Met de mogelijkheden van het kunnen wijzigen en personaliseren van de response website en de software, kunt u zich als merk nog sterker profileren!

Snel Schaalbaar

U betaalt een jaarlijkse vaste prijs voor Sendsteps, waarmee u uw investering al in een paar sessies heeft terugverdiend. Het ongelimiteerd licentie gebruik stelt u in staat om alles uit uw bijeenkomsten te halen!

Bekijk onze Video

Publieksinteractie met Sendsteps

Prijzen en Brochure