Betrek uw online & hybride publiek met Sendsteps Meer info Meer info

[rev_slider_vc alias=”home-nl”]

Live Stemmen

Stel uw publiek vragen via PowerPoint en laat hen antwoorden via hun smartphone. Ontvang direct resultaten en gebruik het om uw interactieve presentatie te ondersteunen!

Berichten insturen

Ontvang directe feedback van uw publiek. Filter de meest waardevolle reacties en bespreek deze in het moment. Maak gebruik van de Sendsteps Sidekick om de stem van het publiek te vertolken. Maak volop gebruik van de aanwezige kennis!

Met uw Smartphone

U hoeft geen app te downloaden. Iedereen kan direct meedoen via laptop, tablet of smartphone. Sendsteps is een intuïtieve en gebruikersvriendelijke toepassing voor publieksinteractie!

Makkelijk te gebruiken, probeer het nu!

Vanwege de integratie met PowerPoint, is Sendsteps gemakkelijk zelfstandig te gebruiken.Formuleer uw vragen en voeg deze toe om zo een interactieve presentatie op te zetten. Pas uw eigen ontwerp toe en u bent klaar om te beginnen. Mocht u echter onze hulp wensen, dan kunnen wij u ook tijdens uw bijeenkomst helpen. Wij regelen alles! In de  tussentijd kunt u de toepassing alvast eens downloaden en het onbeperkt gratis proberen voor groepen tot 20 personen.

Consultants in Publieksinteractie


Met Sendsteps zijn we jaarlijks bij honderden events betrokken. We weten hoe je een publiek kunt betrekken ongeacht haar grootte. We adviseren u hoe u met een interactieve presentatie publieksdeelname kunt vormgeven. We kunnen u helpen met het formuleren van goede vragen. We kunnen zelfs de bijeenkomst voor u faciliteren!Contact

Vraag een demo aan!


Flexibel in wat u nodig heeft

Partner Apps

Sendsteps werkt samen met gerenommeerde event app leveranciers. Een naadloze integratie met de Sendsteps toepassing draagt er toe bij dat uw publiek zich de hele dag betrokken voelt!

Uw Huisstijl

We kunnen u voorzien met een response website in de huisstijl van uw organisatie en een web adres naar keuze en zo een professionele indruk bij uw publiek achterlaten.

Beveiligde Data

Organiseert u bijeenkomsten met captains of industry, ministers, diplomaten of andere hoogwaardigheidsbekleders? Met Sendsteps blijft alle informatie vertrouwelijk.

Event Rapportages

Ontvang direct na uw sessie een samenvatting met stemresultaten en feedback in PDF of Excel format. Gebruik deze waardevolle informatie voor marketingdoeleinden. Deel het met uw team om zo winnende strategieën uit te denken!

Bekijk onze brochure