Stemkastje nodig?

Laat uw publiek eenvoudig reageren tijdens presentaties.

Stemkastje nodig?

U bent wellicht bekend met het gebruik van stemkastjes. Met Sendsteps kunt u uw eigen mobiele telefoon, tablet of computer onmiddellijk veranderen in een stemkastje. En dat is wel zo prettig, want op die manier bent u niet afhankelijk van dure apparatuur, welke bovendien gevoelig is voor schade en verlies. Máár, er zijn nog meer voordelen van het gebruik van stemkastjes:

Real time feedback

Reacties worden (desgewenst eerst gefilterd) direct weergegeven op het PowerPoint scherm. Vanaf dat moment kan de dialoog worden aangegaan tussen spreker en publiek.

Direct te gebruiken

Door simpelweg het downloaden van de add-in, kan uw organisatie meteen aan de slag met de tool. Ervaar de voordelen van het gebruik van Sendsteps als stemkastje.

Anonieme reacties

Met Sendsteps kan uw publiek tijdens bijeenkomsten anoniem reageren via een website of SMS. Zo ontvangt u gegarandeerd authentieke reacties.

Gemakkelijker en betaalbaarder dan een stemkastje

Mocht een woord als stemkastje de gedachte naar boven halen van het huren van dure apparaten, dan hebben wij een goed en alternatief stemkastje voor u. Aangezien Sendsteps moderne, innovatieve technologie combineert met de Sendsteps plug-in en gebruik maakt van de mobiele telefoon, tablet en laptop die mensen reeds bezitten, kunnen wij u een aantrekkelijkere prijsstelling bieden. De Sendsteps plug-in is eenvoudig in gebruik. Download Sendsteps software gratis vanaf onze website. Zie hoe makkelijk het is om een alternatief stemkastje binnen handbereik te hebben.

Uitstekende service bij uw stemkastjes

Ons doel is om mensen een stem te geven, en we zijn hier om u te helpen om dat te doen, stap voor stap. Sendsteps is beschikbaar voor gebruik in de meeste landen en ons vriendelijke, vakkundige team helpt u graag waar nodig. Of u Sendsteps wenst te gebruiken als stemkastjes of als interactieve tool, wij zullen u helpen om uw boodschap over te brengen, uw publiek zich gehoord te laten voelen en hun stemmen te laten tellen.

Choose your plan

 

Stemmen ?
Open Vragen ?
Publiek login ?
Beschermde data (HTTPS) ?
Data exporteren (PDF & Excel) ?
Gebruikerstraining ?
Customer Success Manager ?
Databaseversleuteling ?
Dedicated server(s) ?
Wachtwoordbeleid ?
Publiek grootte ?
Aantal gebruikers ?
 
 

Gratis

ongelimiteerd
ongelimiteerd
standaard
 
 
 
 
 
 
 
Max 20
Max 1 gebruiker
Altijd Gratis
Geen creditcard nodig

Educatie

ongelimiteerd
ongelimiteerd
standaard
 
 
 
 
 
 
 
ongelimiteerd
ongelimiteerd
Met korting

Persoonlijk

ongelimiteerd
ongelimiteerd
flexibel
 
 
 
 
Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag
 

Zakelijk

ongelimiteerd
ongelimiteerd
flexible
Optioneel
Optioneel
Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag
 

Already more than 1 million users

Consultants in Publieksinteractie

Met Sendsteps zijn we jaarlijks bij honderden events betrokken. We weten hoe je een publiek kunt betrekken ongeacht haar grootte. We adviseren u hoe u met een interactieve presentatie publieksdeelname kunt vormgeven. We kunnen u helpen met het formuleren van goede vragen. We kunnen zelfs de bijeenkomst voor u faciliteren!