Stemkastje nodig?

Laat uw publiek eenvoudig reageren tijdens presentaties.

Stemkastje nodig?

Wellicht bent u al bekend met het gebruik van stemkastjes. Met Sendsteps kunt u uw eigen mobiele telefoon, tablet of computer onmiddellijk veranderen in een stemkastje. En dat is wel zo prettig, want op die manier bent u niet afhankelijk van dure apparatuur, welke bovendien gevoelig is voor schade en verlies. Door simpelweg het downloaden van de plug-in, kan uw bedrijf of organisatie de voordelen genieten van het gebruik van Sendsteps als stemkastje. Met Sendsteps kan uw publiek tijdens bijeenkomsten anoniem reageren via de mobiele telefoon via een website of SMS. Reacties worden (desgewenst eerst gefilterd) direct weergegeven op het PowerPoint scherm. Vanaf dat moment kan de dialoog worden aangegaan tussen spreker en publiek. De wensen per afnemer zijn verschillende en daarom hebben wij de volgende producten samengesteld:

Met Sendsteps, kunt u vragen stellen aan uw publiek door hen stellingen met multiple-choice antwoorden voor te leggen. Door hun eigen mobiele telefoon, tablet of laptop te gebruiken als stemkastjes, kunnen zij eenvoudig SMS stemmen of stemmen via Internet. Een meerkeuze vraag kan bijvoorbeeld zijn: “Met welk cijfer waardeert u de effectiviteit van uw afdeling?”.

Met Sendsteps, kunt u een dialoog starten en uw publiek de kracht geven vrijuit te kunnen spreken met de veiligheid van anonimiteit. Door simpelweg een SMS bericht te sturen, of dit te doen via de response website op uw smartphone, tablet of laptop, verandert uw persoonlijke device in een stemkastje en worden uw gedachten en ideeën gehoord. Een open vraag kan bijvoorbeeld zijn: “Wat verwacht u van deze bijeenkomst?”

Met de Sendsteps, kunt u een competitief spel element inbouwen op uw evenement door uw publiek mee te laten doen aan een quiz. Ook hier verandert het gebruik van de handige Sendsteps plug-in uw eigen mobiele telefoon, tablet of computer in een stemkastje.

Gemakkelijker en betaalbaarder dan een stemkastje

Mocht een woord als stemkastje de gedachte naar boven halen van het huren van dure apparaten, dan hebben wij een goed en alternatief stemkastje voor u. Aangezien Sendsteps moderne, innovatieve technologie combineert met de Sendsteps plug-in en gebruik maakt van de mobiele telefoon, tablet en laptop die mensen reeds bezitten, kunnen wij u een aantrekkelijkere prijsstelling bieden. De Sendsteps plug-in is eenvoudig in gebruik. Download Sendsteps software gratis vanaf onze website. Zie hoe makkelijk het is om een alternatief stemkastje binnen handbereik te hebben.

Uitstekende service bij uw stemkastjes

Ons doel is om mensen een stem te geven, en we zijn hier om u te helpen om dat te doen, stap voor stap. Sendsteps is beschikbaar voor gebruik in de meeste landen en ons vriendelijke, vakkundige team helpt u graag waar nodig. Of u Sendsteps wenst te gebruiken als stemkastjes of als interactieve tool, wij zullen u helpen om uw boodschap over te brengen, uw publiek zich gehoord te laten voelen en hun stemmen te laten tellen.

Consultants in Publieksinteractie

Met Sendsteps zijn we jaarlijks bij honderden events betrokken. We weten hoe je een publiek kunt betrekken ongeacht haar grootte. We adviseren u hoe u met een interactieve presentatie publieksdeelname kunt vormgeven. We kunnen u helpen met het formuleren van goede vragen. We kunnen zelfs de bijeenkomst voor u faciliteren!

Get in contact with our team

logos-clients

Prijzen en Brochure