Stemkastjes verhuur?

Laat uw publiek eenvoudig reageren tijdens presentaties.

Stemkastjes verhuur?

Juist wanneer u uw bijeenkomst interactief wilt maken, is de inzet van stemkastjes een waardevolle toevoeging. Bedrijven die stemkastjes verhuren kent u wellicht al. Maar wist u dat uw mobiele telefoon, tablet of laptop evenzogoed kunt gebruiken als alternatief stemkastje? Daarmee sluit u volop aan bij de actualiteit, bespaart u zich extra kosten en wordt het meedoen tijdens een bijeenkomst wel heel makkelijk en dus leuk! Na uw bijeenkomst heeft u snel en makkelijk toegang tot alle resultaten en beschikt u over eerlijke feedback. Na afloop van de inzet van Sendsteps zien we het publiek vaak enthousiast en geïnspireerd de zaal verlaten! U hoeft dus niet meer te zoeken naar bedrijven die stemkastjes verhuren.

Kan een mobiele telefoon hetzelfde als een stemkastje?

Ledereen draagt tegenwoordig een mobiele telefoon, tablet of laptop bij zich. Iedereen weet ook hoe je deze makkelijk kunt bedienen. Dat is anders dan bij het gebruik van een stemkastje die vele andere bedrijven verhuren: het publiek weet vaak niet hoe ze een stemkastje makkelijk kunnen bedienen en bovendien zijn ze gevoelig voor defecten [lege batterijtjes, kapotte schermpjes], verlies of neemt het publiek ze soms per ongeluk mee naar huis. Nadelen die helaas vaak gelden voor bedrijven die stemkastjes verhuren. De voordelen, die je met een stemkastje niet hebt, maar wel met een personal device, op een rij:

  • Maak gebruik van wat er al is: iedereen draagt een mobieltje bij zich en u hoeft geen bedrijven te zoeken die stemkastjes verhuren en transporteren
  • Geen download nodig: je hoeft niets te installeren op je telefoon, tablet of laptop
  • Anonieme en eerlijke reacties: geen sociaal wenselijke antwoorden, maar eerlijke feedback
  • Reageren op je eigen manier: via een website, SMS of Twitter
  • Licht reacties toe: niet alleen meerkeuze antwoorden, maar ook open reacties insturen

Hiermee kan er dus veel meer dan met een stemkastje. Het zoeken naar bedrijven die stemkastjes verhuren kunt u dus stoppen …

Is het echt zo makkelijk als een stemkastje?

Het is zelfs nog makkelijker dan een stemkastje! Je hoeft geen stemkastjes te huren, immers iedereen draag een eigen mobiele telefoon bij zich die je kent als geen ander. Het huren van een stemkastje is vaak een omslachtig en tijdrovend proces. Als uw publiek een SMS of tweet kan sturen of weet hoe ze een website bezoekt, dan hoeft u ook geen uitleg te geven over het functioneren van een stemkastje. Kortom, u kunt zich de moeite besparen van het huren van stemkastjes.
Zo kan iedereen meedoen aan uw bijeenkomst en hoeft u zelf geen stemkastjes te huren!

Stemkastje verhuren of mobiel gebruiken?

Zeker wanneer u in het verleden met stemkastjes hebt gewerkt en met bedrijven die deze stemkastjes verhuren, kan de omschakeling naar de inzet van mobiele telefoons best een spannende keuze zijn. Wellicht helpt het u om te lezen wat andere klanten vonden, of wilt u op een van de event videos zien hoe de mobiele telefoon als stemkastje tijdens een event werd ingezet. Of wilt u liever een van onze team members spreken? We kunnen u dan ook de verschillen verder toelichten tussen het gebruik van een stemkastje of de mobiele telefoon.

We horen graag uw stem en informeren u graag, zodat u zich niet meer hoeft te richten op het zoeken naar bedrijven die zich richten op het verhuren van stemkastjes!

Uitstekende klantenservice

Ons doel is om mensen een stem te geven, en we zijn hier om u te helpen om dat te doen, stap voor stap. Sendsteps is beschikbaar voor gebruik in de meeste landen en ons vriendelijke, vakkundige team helpt u graag waar nodig. Of u Sendsteps wenst te gebruiken als stemkastje of als interactieve tool, wij zullen u helpen om uw boodschap over te brengen, uw publiek zich gehoord te laten voelen en hun stemmen te laten tellen.

Consultants in Publieksinteractie

Met Sendsteps zijn we jaarlijks bij honderden events betrokken. We weten hoe je een publiek kunt betrekken ongeacht haar grootte. We adviseren u hoe u met een interactieve presentatie publieksdeelname kunt vormgeven. We kunnen u helpen met het formuleren van goede vragen. We kunnen zelfs de bijeenkomst voor u faciliteren!

Contact

logos-clients

Prijzen en Brochure