Stemmen via Internet

In gebruik tijdens het Big Improvement Day event in Amsterdam. Bezoekers konden door middel van Sendsteps stemmen tijdens de presentaties.

Betrek uw publiek met stemmen via Internet

Als u een evenement organiseert, weet u hoe belangrijk het is om niet alleen de sprekers hun boodschap te laten vertellen, maar vooral de dialoog aan te gaan met het publiek. Door de deelnemers te laten stemmen via (mobiel) internet betrekt u ze optimaal bij het onderwerp en worden ze onderdeel van de presentatie. Daardoor komt de boodschap nog beter over. U zult zien dat het enthousiasme van uw publiek voelbaar toeneemt. Stemmen via internet is dus een waardevolle toevoeging voor elk evenement!

Stemmen via internet: voor een interactief event

Door middel van onze oplossing kunt u structureel interactie doorvoeren op uw bijeenkomsten en evenementen. Uw bezoekers kunnen stemmen via internet en zo hun mening kenbaar maken. Of bezoekers nu hun laptop bij zich hebben of niet, stemmen via internet kan natuurlijk ook via de mobiele telefoon. De meeste mensen hebben immers een smartphone met toegang tot internet.

Anonieme meningen zorgen voor betrouwbare inzichten

Iedereen in de zaal kan anoniem stemmen via internet. Daardoor krijgt u authentieke reacties, want bezoekers worden niet door elkaar beïnvloed. De uitkomsten van uw vragen leiden tot betrouwbare inzichten en garanderen een gefundeerde discussie. Stemmen via internet is een geweldige manier om het publiek bij presentaties te betrekken. Het is voordelig, anoniem en zorgt voor een enthousiast publiek. U merkt gegarandeerd het verschil!

Consultants in Publieksinteractie

Met Sendsteps zijn we jaarlijks bij honderden events betrokken. We weten hoe je een publiek kunt betrekken ongeacht haar grootte. We adviseren u hoe u met een interactieve presentatie publieksdeelname kunt vormgeven. We kunnen u helpen met het formuleren van goede vragen. We kunnen zelfs de bijeenkomst voor u faciliteren!

Contact

logos-clients

Prijzen en Brochure