Betrek uw online & hybride publiek met Sendsteps Meer info Meer info

Stemkastjes huren?

Laat uw publiek eenvoudig reageren tijdens presentaties

Stemkastjes huren?

Overweegt u voor uw bijeenkomst stemkastjes te huren? Zou u niet liever gebruik maken van iets simpelers, iets dat iedereen kent en bij zich draagt? Wist u dat u uw mobiele telefoon makkelijk als alternatief stemkastje kan fungeren?

Waarom nog stemkastjes huren?

Met Sendsteps kan uw publiek makkelijk, anoniem en snel reageren via de mobiele telefoon, tablet of laptop. Hiervoor hoeft u dus geen stemkastjes te huren en hoeft ook uw publiek niets te downloaden! Uw publiek kan SMS stemmen, stemmen via internet en stemmen via Twitter; dus op een manier die zij zelf prettig vindt. Uw publiek kan niet alleen, zoals bij stemkastjes, reageren op meerkeuze vragen, maar ook op open vragen. Hierdoor komt u snel en veel te weten over dat wat uw publiek denkt. En dat gaat sneller dan rondgaan met de microfoon! U hoeft dus helemaal geen stemkastjes meer te huren!

Reageren op meerkeuze vragen van de spreker. Het antwoord wordt net als bij een stemkastje ingestuurd, maar dan per mobiele telefoon, tablet of laptop. Doordat onze plugin een intergratie heeft met PowerPoint, komen de reacties direct op het scherm! De resultaten worden getoond binnen de huisstijl van uw organisatie. Een meerkeuze vraag kan bijvoorbeeld zijn: “Met welk cijfer waardeert u de effectiviteit van uw afdeling?”

Reageren op open vragen van de spreker. Anders dan bij de meeste stemkastjes, kan je met je eigen mobiele telefoon, tablet of laptop ook open en anonieme reacties insturen. Handig voor vragen aan de spreker of juist het bespreekbaar maken van gevoelige vraagstukken. Stemkastjes huren voor dit proces werkt vaak niet, aangezien op stemkastjes vaak geen optie zit voor het invoeren van open berichten. Een open vraag kan bijvoorbeeld zijn: “Wat verwacht u van deze bijeenkomst?”. Deze vraag kan men dan met de eigen mobiele telefoon beantwoorden.

Is het echt zo makkelijk als stemkastjes huren?

Het is zelfs nog makkelijker dan een stemkastje! Je hoeft geen stemkastjes te huren, immers iedereen draag een eigen mobiele telefoon bij zich die je kent als geen ander. Het huren van een stemkastje is vaak een omslachtig en tijdrovend proces. Als uw publiek een SMS of tweet kan sturen of weet hoe ze een website bezoekt, dan hoeft u ook geen uitleg te geven over het functioneren van een stemkastje. Kortom, u kunt zich de moeite besparen van het huren van stemkastjes. En als uw locatie of uw publiek niet over internet beschikt, dan kunt u evenzogoed een SMS reactie sturen. Zo kan iedereen meedoen aan uw bijeenkomst en hoeft u zelf geen stemkastjes te huren!

Ik wil meer weten over je mobiel als stemkastje!

Een bijeenkomst is vaak een belangrijk contactmoment voor uw organisatie. Als u wellicht al bekend was met de inzet en het huren van stemkastjes, dan is ook de inzet van een nieuw alternatief best spannend. We houden van de snelheid van online, maar willen vooral de quality time met u nemen om u alles zo duidelijk en rustig mogelijk uit te kunnen leggen. Wist u dat wij u live en online een korte demonstratie, een webinar, kunnen geven? Laat ons weten wanneer u dit schikt, dan wordt daarna vast duidelijk waarom u geen stemkastje meer hoeft te huren.

Uitstekende klantenservice

Ons doel is om mensen een stem te geven, en we zijn hier om u te helpen om dat te doen, stap voor stap. Sendsteps is beschikbaar voor gebruik in de meeste landen en ons vriendelijke, vakkundige team helpt u graag waar nodig. Of u Sendsteps wenst te gebruiken als stemkastje of als interactieve tool, wij zullen u helpen om uw boodschap over te brengen, uw publiek zich gehoord te laten voelen en hun stemmen te laten tellen.

Consultants in Publieksinteractie

Met Sendsteps zijn we jaarlijks bij honderden events betrokken. We weten hoe je een publiek kunt betrekken ongeacht haar grootte. We adviseren u hoe u met een interactieve presentatie publieksdeelname kunt vormgeven. We kunnen u helpen met het formuleren van goede vragen. We kunnen zelfs de bijeenkomst voor u faciliteren!

Contact

logos-clients

Prijzen en Brochure