Smartphone als Stemkastje

In gebruik tijdens het Big Improvement Day event in Amsterdam. Bezoekers konden door middel van Sendsteps stemmen tijdens de presentaties.

Alternatief stemkastje: uw eigen mobiele telefoon!

De technologie van Sendsteps maakt het uw spreker en uw publiek zo makkelijk mogelijk. Het publiek kan de eigen mobiele telefoon gebruiken als alternatief stemkastje zonder iets te hoeven downloaden of extra handelingen te verrichten. Interactie is daardoor niet alleen voordeliger maar ook eenvoudiger geworden!

De eigen mobiele telefoon als alternatief stemkastje: flexibel en bekend

De hardware van stemkastjes is vaak inflexibel en tegelijkertijd kostbaar. Van tevoren moeten stemkastjes geïnstalleerd en gebruiksklaar gemaakt worden. Het enige wat u bij het gebruik van Sendsteps op uw locatie nodig heeft is een stabiele internetverbinding en mobiel bereik.

Anders dan bij stemkastjes die gevoelig zijn voor schade, defecten en soms per ongeluk worden meegenomen, gaat uw publiek met de eigen mobiele telefoon vaak zorgvuldiger om. Bovendien is men gewend aan het gebruik ervan. Door diverse kanalen aan te bieden met de mobiel als alternatief stemkastje (SMS en internet) sluit u zo nauw mogelijk aan bij de manier van communiceren die uw publiek verkiest. Men kan zo makkelijk en snel reageren op open én gesloten vragen. Allemaal dankzij de mobiele telefoon als alternatief stemkastje.

De stap naar innovatie

Bent u al wel bekend met het gebruik van stemkastjes, maar bent u nog onvoldoende zeker of een nieuwe manier meer toegevoegde waarde kan leveren? Naast zelfstandige inzet van de tool, kunt u ook professionele ondersteuning op locatie krijgen. Graag informeren wij u vrijblijvend over de mogelijkheden van de Sendsteps tool met de mobiel als alternatief stemkastje.

Consultants in Publieksinteractie

Met Sendsteps zijn we jaarlijks bij honderden events betrokken. We weten hoe je een publiek kunt betrekken ongeacht haar grootte. We adviseren u hoe u met een interactieve presentatie publieksdeelname kunt vormgeven. We kunnen u helpen met het formuleren van goede vragen. We kunnen zelfs de bijeenkomst voor u faciliteren!

Contact

logos-clients

Prijzen en Brochure