Betrek uw online & hybride publiek met Sendsteps Meer info Meer info

SMS Stemmen

In gebruik tijdens het Big Improvement Day event in Amsterdam. Bezoekers konden door middel van Sendsteps stemmen tijdens de presentaties.

Betrek uw publiek met SMS stemmen

U zoekt een praktische manier om uw publiek te laten stemmen? SMS is één van de mogelijkheden van onze interactieve stemoplossing voor congressen. SMS stemmen kan eenvoudig worden geïntegreerd in uw evenement. Wij geven u graag een aantal voorbeelden:

1. SMS voting om de mening van het publiek te vragen

  • U begint uw presentatie met een vraag om erachter te komen waar het publiek behoefte aan heeft
  • Via SMS voting merkt u hoe de meningen zijn veranderd door uw presentatie
  • Door middel van SMS voting kunt u samen met het publiek beslissingen nemen over wat er behandeld moet worden

2. SMS stemmen: vragen beantwoorden (enquête of quiz)

Door middel van SMS stemmen kunt u meerdere vragen achter elkaar aan uw publiek voorleggen, bijvoorbeeld in het kader van een enquête of quiz. Het publiek stuurt alle antwoorden in één enkele SMS en op basis daarvan wordt de totaalscore berekend. Na afloop van het SMS stemmen ontvangt iedere deelnemer een bericht met daarin zijn of haar totaalscore en een eventuele toelichting

3. Op je favoriete kandidaat stemmen

U kent ongetwijfeld de talentenjachten zoals Idols of X-Factor waarbij het publiek via de mobiele telefoon mee kan stemmen. SMS is een zeer geschikt middel om een winnaar te kiezen. Het publiek gebruikt simpelweg de mobiele telefoon als alternatief stemkastje.

Consultants in Publieksinteractie

Met Sendsteps zijn we jaarlijks bij honderden events betrokken. We weten hoe je een publiek kunt betrekken ongeacht haar grootte. We adviseren u hoe u met een interactieve presentatie publieksdeelname kunt vormgeven. We kunnen u helpen met het formuleren van goede vragen. We kunnen zelfs de bijeenkomst voor u faciliteren!

Contact

logos-clients

Prijzen en Brochure