Stappen
- Open een presentatie die van jou is in de editor.
- In de kop kies je Delen.
- Onder Snelle acties, kies je Samenwerken. De regel eronder zegt Nodig mensen uit om deze presentatie samen met jou live te bewerken.
- De titel is Medewerkers uitnodigen. Daaronder zie je Zoek mensen in je organisatie of voer een e-mailadres in. Alleen jij kunt bewerkers uitnodigen of intrekken.
- Onder Iemand in je account, zoek op naam of e-mail. Het veld zegt Zoek op naam of e-mail. Als niemand overeenkomt, zie je Geen overeenkomende collega’s.
- Of vul in E-mailadres. Het veld zegt naam@voorbeeld.com.
- Persoonlijk bericht (optioneel) mag leeg blijven. Het veld zegt Voeg een korte notitie toe…
- Kies Uitnodigen. Je ziet Medewerker uitgenodigd.
Wat je daarna ziet
Iemand uit je organisatie toont Organisatie.
Iemand van buiten toont Extern.
Een uitnodiging die nog niet is geaccepteerd, toont In behandeling.
Alleen als ze nog geen account hebben
Je ziet Stuur hen deze uitnodigingslink.
Kies Uitnodigingslink kopiëren. Je ziet Uitnodigingslink gekopieerd.
De regel zegt Ze moeten de link openen en doorgaan met dit e-mailadres.
Alleen als er een enquête aan hangt
Voordat de uitnodiging wordt verstuurd, zie je Enquête gekoppeld.
De regel zegt Aan deze presentatie is een enquête gekoppeld. Deel de enquête zodat zij beide kunnen bekijken of bewerken, of deel alleen de presentatie.
Kies Delen om de enquête mee te sturen. Kies Niet delen om ze alleen voor de presentatie uit te nodigen.
Alleen als je iemand wilt verwijderen
Kies Verwijderen. Ze kunnen deze presentatie niet meer bewerken.
Alleen als Samenwerken vergrendeld is
Je ziet een slot met de naam Upgrade om te ontgrendelen.
Kies Samenwerken. De titel van het venster is Collaboration requires an upgrade.
Daaronder zie je Nodig anderen uit om samen presentaties, enquêtes en oefenlijsten te bewerken, en deel mappen met bewerkrechten. Bestaande medewerkers houden toegang zonder deze functie.
Je ziet ook Upgrade om te ontgrendelen: en Samenwerken.
Kies Doorgaan met werken om het venster te sluiten. Kies Upgraden om prijzen te openen.
Als het niet lukt
Je ziet Medewerkers konden niet worden bijgewerkt.