Ons Team

Ons Team

Over ons Team

Een innovatief bedrijf kan alleen maar innovatief zijn als er vertrouwen is en er de ruimte is om te experimenteren. Onze teamcultuur kan het beste worden omschreven als open en met korte communicatielijnen. Er is veel vrijheid, maar met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Vanuit ons kantoor genieten we van een weids uitzicht over Amsterdam. En op regenachtige dagen hebben we de ping-pong tafel om onszelf scherp te houden!

round-image-ourstory
Mike Coumans

Mike Coumans

Oprichter & CEO

Positief van aard en met een continue streven naar verbetering, weet Mike hoe je een prachtig product kunt neerzetten. Door voortdurend te innoveren, heeft hij Sendsteps in diverse industrieën weten te introduceren. Wanneer Mike niet aan het werk is, is hij “daddy cool” en een trotse vader van een zoon en dochter!
Steven Blom

Steven Blom

Oprichter

Een creatieve geest is een feest voor het bedrijf! Met een brede interesse, laat Steven zich door veel zaken inspireren. Zo daagt hij zichzelf en anderen uit. Sinds 2015 heeft hij het kantoor voor Sendsteps US opgezet en vanuit Los Angeles werkt hij aan onze droom, namelijk een betrokken publiek overal ter wereld!
Maaike Westerman

Maaike Westerman

Corporate Events

Met een bak aan ervaring bij Deutsche Bank kennen we in ons team eigenlijk niemand die zo pünktlich is. Wat ’n feest! In haar vrije tijd geniet ze volop van haar kids en wekelijks trekt ze ten strijde tijdens pittige bootcamps. Met recht onze charming power woman!
Robert Daverschot

Robert Daverschot

Corporate Events

U heeft hem misschien wel gezien tijdens uw laatste conferentie. Robert kun je vaak in het publiek terugvinden waar hij de feedback van de zaal scherp in de gaten houdt. Hij doet dit vanuit de rol als dagvoorzitter of ‘sidekick’. Hij onderhoudt nauw contact met event organisatoren om publieksinteractie professioneel vorm te geven.
Pascal van Dalen

Pascal van Dalen

License Sales

Op de juiste momenten, de juiste vragen. Zijn jarenlange ervaring bij DoubleDutch helpt ons nog meer inzicht te krijgen op de corporate event markt; in binnen- en buitenland! Alle energie die Pascal na het werk overhoudt, gaat richting de boksring: kickboksen om te precies te zijn!
Jan Hielco Timmerman

Jan Hielco Timmerman

License Sales

‘Bûter, brea en griene tsiis, wa’t dat net sizze kin is gjin oprjochte Fries’. Jazeker, met Jan Hielco hebben we een oprjochte Fries in huis. Broodnuchter, recht door zee, en met een schat aan ervaring in de sales. In zijn vrije tijd is Jan te vinden op de hockeyvelden van Overveen, om ook daar alles uit zichzelf te halen!
Jesse Gerritsma

Jesse Gerritsma

License Sales

We zijn allemaal een beetje jaloers op Jesse. Want wie wil er nu niet in landelijk Laren wonen en tegelijk zo dichtbij de randstad zijn? Als het even kan kiest Jesse het ruime sop; met zijn sloep én zijn familie trekt hij er graag op uit. Software verkopen deed hij al jaren en doet hij nog steeds met volle passie!
Rob Tervoort

Rob Tervoort

Sales Executive

C’est le ton qui fait la musique zoals de Fransen zeggen. Dat geldt niet alleen voor Rob zijn prettige benadering in het sales contact, maar ook wanneer hij de sfeer er goed weet in te brengen tijdens een van zijn DJ optredens. Weet dus dat je ook bij hem terecht kunt voor je volgende feestje of … bruiloft?
Nandi Schrama

Nandi Schrama

Customer Success Manager

Fris en vrolijk – met Nandi aan je zijde is het altijd gezellig. Maar niet alleen gezellig, met een passie voor mensen en bedrijfsculturen, helpt ze je graag opweg met een slimme inzet van Sendsteps. Het liefst laat ze de company car op kantoor, en komt ze te paard [haar eigen!] op afspraak. Heeft u plek op de parking?
Alexander (Alex) van Swinderen

Alexander (Alex) van Swinderen

Online Growth Specialist

Alexander houdt ervan om zijn tanden in alles te zetten wat met online marketing te maken heeft. Met een analytische benadering weet hij online communicatie slim vorm te geven. Alex is vader van een prachtige dochter, en is één van de weinigen van ons die rustig buiten de stad woont, in het heerlijk groene en relaxte Driebergen.
Bernd Veldhuis

Bernd Veldhuis

Financiën & Administratie

Bernd heeft bij grote financiële instellingen gewerkt, maar uiteindelijk geniet hij het meest van de vibe die er binnen kleine jonge bedrijven heerst. Als oudste van het team, beschouwen we hem een beetje als pater familias. Ga met Bernd lunchen en je bent de halve middag kwijt, maar dan komt hij wel met de lekkerste eigengemaakte sandwiches die je ooit hebt gehad!
Emilio Ziere

Emilio Ziere

Administration Executive

Wanneer je met ons samenwerkt, is het waarschijnlijk dat je Emilio pas in een later stadium zult ontmoeten. Emilio is verantwoordelijk voor de administratie en facturering. Het behoeft geen uitleg dat hij dus erg van cijfertjes houdt! In zijn vrije tijd kan hij je zomaar voorbijrennen tijdens een van zijn jog rondes of tref je hem zwoegend in de gym!
Thys te Poele

Thys te Poele

IT Engineer

Thys begon bij ons met het verlenen van onsite event support. Hij verliet ons en ging werken bij TomTom, maar heeft uiteindelijk de weg naar Sendsteps weer teruggevonden. Hij houdt ervan om digitale processen slimmer, veiliger en leuk te maken. Daar hebben we allemaal baat bij toch? Vergeet ‘m niet te vragen naar zijn boerderij…!
Lodewijk van Rijn

Lodewijk van Rijn

Coördinator Technische Ondersteuning

Vraag Lodewijk ook maar iets over onze toepassing of PowerPoint en hij heeft direct het antwoord paraat. Hij heeft meer Sendsteps events bijgewoond dan wie ook maar. Zo is hij ongeveer specialist in alles. Zelfs mocht je ooit bijna verdrinken, dan heeft Lodewijk een hond [in het formaat van een pony] die kan zwemmen als de beste!
Marc Hage

Marc Hage

Software Developer

In stilte opereert hij en weet hij de meeste gebruikersvriendelijke online omgevingen te creëren. Offline doet hij hetzelfde; voor tal van couch surfers is Marc zijn huis de ultieme basis voor een paar dagen Amsterdam. Ook zelf reist hij er lustig op los! Zijn volgende bestemming? Al tijden heeft hij het over Japan!
Vassilis (Vas) Papadopoulis

Vassilis (Vas) Papadopoulis

Software Developer

Programmeurs die vanuit ’t grotere plaatje weten te werken. Zo fijn! Vassilis verruilde de Griekse zon, voor de Hollandse wolkenluchten. Als ’t maar even kan zit ie op zijn motor: hoe harder, hoe beter. Racen op het circuit in Spa is zijn passie. Iedere maandag zijn we dus weer dolblij hem in levenden lijve te zien!
René Verheij

René Verheij

Software Developer

René weet zich al geen ander vast te bijten in allerhande programmeer uitdaging. Maar het liefst doet hij dat op een zo exotisch mogelijke locatie. Als mobile worker is hij niet gebonden aan grenzen. Zo werkte hij al uitgebreid voor Sendsteps vanuit Peru en Bali. Dat heeft hij slim bekeken toch?
Moderator Team

Moderator Team

Technische Ondersteuning

Ons Moderator Team ondersteunt u tijdens uw event. Ze zijn veel meer dan technische experts. Ze kunnen u helpen om het meeste uit de interactie met uw publiek te halen. Omdat we elkaar niet vaak tegelijk kunnen zien, pakken we daarom regelmatig de boot om bij te praten terwijl we lekker door de Amsterdamse grachten varen!

Consultants in Publieksinteractie

Met Sendsteps zijn we jaarlijks bij honderden events betrokken. We weten hoe je een publiek kunt betrekken ongeacht haar grootte. We adviseren u hoe u met een interactieve presentatie publieksdeelname kunt vormgeven. We kunnen u helpen met het formuleren van goede vragen. We kunnen zelfs de bijeenkomst voor u faciliteren!Contact!

Vraag een demo aan!